Open retour tickets

Open retour tickets kunnen worden gekocht via ons call center +32 (0)2 274 1350, bij een van de Eurolines winkels, of bij uw reisbureau. Het is niet mogelijk een open retour op de website te kopen.

Een ticket is 6 maanden geldig vanaf de datum van vertrek. Een traject met National Express is 3 maanden geldig.

Inboeken open retour ticket in het buitenland

Uw retourreis dient u ter plaatse te bevestigen en kan meestal tot 2 dagen voor vertrek zonder problemen geboekt worden. Echter, tijdens vakantieperiodes en op lijnen die niet dagelijks rijden adviseren wij u tijdig de retourreis in te laten boeken om teleurstellingen te voorkomen. Eurolines is niet aansprakelijk indien er geen plaats is en kan alleen de eerst volgende beschikbaarheid aanbieden. Voor informatie over de lokale partners, zie internationale reserveringsadressen. In enkele gevallen worden hiervoor reserveringskosten in rekening gebracht.

Indien u een open retourticket heeft geboekt met een overstap op een andere lijndienst, zoals bijvoorbeeld  Marokko (overstap Parijs) houdt u er dan rekening mee dat u zelf het laatste traject van uw terugreis dient te reserveren bij desbetreffende partner.