Contact

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerste onze FAQ, mocht u daarna nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan online met onze contact formulier of via onze Facebook pagina. Telefonisch kunt u contact opnemen met ons call center of u kunt een bezoek brengen aan één van onze 5 winkels in Belgie. 

Onze winkels

Hier vindt u alle informatie omtrent locaties en de openingstijden van onze winkels. In onze winkels kunt u direct uw tickets boeken, inchecken en beantwoorden wij al uw vragen omtrent uw busreis.

        Contactformulier & FAQ

Heeft u een vraag? Bekijk dan eerste onze FAQ, mocht u daarna nog vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via online contact formulier. Ook opmerkingen en verbeterpunten kunt u plaatsen via het contact formulier. 

Call Center

Wilt u snel een ticket telefonische boeken of heeft u andere vragen omtrent het reserveren van een ticket dan kunt contact opnemen met ons call center.  Telefonisch boeken kan uitsluitend met een creditcard. 

Facebook:

Ook via Facebook.nl beantwoorden wij al u vragen, heeft u opmerkingen, verbeterpunten of wilt u altijd op de hoogte blijven van acties en kortingen? Neem dan een kijkje op Facebook pagina.